لینک های دسترسی

Breaking News

سپاه پاسداران: کشتی تجارتی را به ناو طیاره‌بردار مبدل کردیم


کشتی جنگی "شهید باقری" که سپاه پاسداران ایران از آن پرده برداشت.
کشتی جنگی "شهید باقری" که سپاه پاسداران ایران از آن پرده برداشت.

درست دو روز پس از آنکه حکومت ایالات متحده به دلیل فعالیت‌های هسته‌ای و سیاست‌های بی‌ثبات کنندۀ ایران در منطقه، فشار حد اکثری را بر تهران از سر گرفت، نیروی بحری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز پنجشنبه ششم فبروری (۱۸ دلو) از پیوستن کشتی جنگی "شهید باقری" به قوای بحری آن کشور خبر داد.

علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی بحری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، مدعی شد که این کشتی قابلیت حمل و پرواز چندین طیارۀ بدون سرنشین (درون) تهاجمی و حمایوی را دارد.

خبرگزاری ایسنا گزارش داده است که سپاه پاسداران این کشتی را پس از تغییر کاربری در یک کشتی تجارتی ایجاد کرده است. به ادعای مقام‌های سپاه، این کشتی "قابلیت حمل موشک‌های دور برد را هم دارد".

محمد باقری، لوی درستیز قوای مسلح ایران، این اقدام را "مبتکرانه" خواند و ادعا کرد که حکومت ایران در آینده اقدام به "ایجاد پایگاه‌های دریایی در دریای عمان و اقیانوس هند و سپس در سراسر جهان خواهد کرد".

همزمان با تبلیغات گستردۀ رسانه‌‌های حکومتی ایران در مورد این کشتی، شماری از کاربران شبکه‌های اجتماعی نسبت به این خبر واکنش متفاوتی نشان داده اند.

علی کاربر شبکۀ اجتماعی ایکس نوشته است که میان کشتی طیاره‌بردار و کشتی نفت‌کش که ولدنگ‌کار برای آن خط پرواز بسازد، تفاوت‌های زیادی وجود دارد.

کاربر دیگر ایکس به نام شهرام سبزواری که خود را افسر پیشین ارتش ایران معرفی کرده، در پیوند به این خبر نگاشته است: "ترکیبی از توهم و تکنیک‌های ناشیانۀ سینمایی ..."

سپاه پاسداران این خبر را دو روز پس از آن نشر کرد که ایالات متحده بار دیگر سیاست فشار حداکثری را علیه تهران به خاطر برنامۀ هسته‌ای و نیز فعالیت‌های بی‌ثبات کنندۀ ایران در شرق میانه، روی دست گرفته است.

ایران در چند دهۀ اخیر ده‌ها میلیارد دالر را صرف پیشبرد برنامۀ هسته‌ای، انکشاف میزایل‌های بالستیکی و حمایت از گروه‌های نیابتی در لبنان، عراق، یمن، غزه و دیگر بخش‌های شرق میانه کرده است.

گروه

XS
SM
MD
LG